Voortaan inloggen op expertcollege.com voor de e-learning Triage NTS en de oefentoets

De website www.internetleren.nl komt te vervallen. U kunt daarom voortaan inloggen op www.expertcollege.com om bij uw account te komen.

Internetleren.nl is onderdeel van ExpertCollege, waardoor u met dezelfde gegevens kunt inloggen op uw account. Ook alle scores en certificaten voor de e-learning Triage NTS en de oefentoets blijven bewaard.

De beste voorbereiding op de landelijke kennistoets!

e-Xpert Triage versie 6.0

Op 1 april a.s. heeft alweer versie 6.0 van het opleidingspakket e-Xpert Triage het levenslicht gezien. Deze update bevat naast een groot aantal esthetische wijzigingen ook oplossingen voor problemen die ons afgelopen maanden door gebruikers zijn gemeld. Ook is de inhoud van e-Xpert triage afgestemd op de nieuwste editie van de NHG telefoonklapper.

Gebruikersgemak
Meerdere gebruikers meldden ons dat ze soms erg lang in een bepaald onderwerp bleven “hangen” en dat sommige vragen bovenmatig vaak werden herhaald. Voor deze update is het vragenselectie algoritme grondig onder handen genomen, waarmee deze problemen tot het verleden moeten behoren. Ook was er een probleem in het eindstadium van de opleiding, waarbij het met het in- en uitschakelen van onderwerpen onmogelijk was om het laatste onderwerp (Bloedneus) te deactiveren. Ook deze fout is met versie 6.0 verholpen.

Medisch inhoudelijk
e-Xpert Triage 6.0 is geheel afgestemd op de nieuwste versie van de NHG telefoonklapper. In dit overzicht zijn de verschillen tussen versie 5 en 6 weergegeven.

Technische wijzigingen
Omdat e-Xpert Triage 6.0 gebruikmaakt van een compleet vernieuwd technisch platform, zijn er ook enkele wijzigingen m.b.t. de minimale technische specificaties. Belangrijkste wijziging is dat voor een correcte werking uw internet browser voorzien dient te zijn van Adobe’s Flash plugin versie 8.0 of hoger. Uit onderzoek blijkt dat voor bijna 95% van onze gebruikers deze plugin reeds ge├»nstalleerd is. Mocht dit voor u nog niet het geval zijn, dan kunt u (of uw systeembeheerder) deze gratis downloaden op de website van Adobe